• Cadeaudoos Italiaans Bierproeverij
  • Cadeaudoos Italiaans Bierproeverij

Cadeaudoos Italiaans Bierproeverij

Artikelnummer: GA20-034

€ 27,37

€ 31,50 incl. btw



Beschikbaarheid: Op aanvraag
Stuur een mail en vraag naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van dit artikel.


Productomschrijving

Dit pakket heeft de volgende inhoud:

Kaasdipper mosterd dille 45 ml
Puntje jong belegen kaas, 140 gr
Horeca mix, 200 gr
Baladin Leon 33 cl
Baladin Nora 33 cl
Baladin Nazionale 33 cl
Luxe doos Gastrovino met interieur

De bieren van Baladin zijn uniek omdat deze niet worden gefilterd, niet worden gepasteuriseerd en hergisten op de fles. Dit is de reden dat het bier zaam evolueert waardoor er een natuurlijkevariatie in smaak ontstaat. Om de kwaliteit van de bieren te waarborgen, is een atief proces nodig. Bij de meeste bieren kost het drie maanden om de bieren te maken: één maand voorbereiding, één maand hergisting en één maand stabilisatie. Teo ziet bier als een ambachtsproduct dat bij voorkeur gecombineerd wordt met eten.

Leön
Een klassieke, bruine, hazelnootkleur, met een fruitige geur in de neus. Deze wordt aangevuld met koffiearoma's en houtachtige nuances, die in vollere tonen van chocolade veranderen naarmate het bier warmer wordt. Het bier geeft een smaak van geroosterde granen in de mond, met zijdelings tonen van chocolade, cacaobonen een koffie. Een zoet bier met een sterke body. Complex, maar zeer aangenaam.

Nora
Amberkleurig bier, licht troebel met een fijne schuimkop. Een aangenaam boeket van fruitige, harsachtige en houtachtige tonen met een vleugje wierrook. De smaak van granen wordt aangevuld met tonen van abrikoos, hazelnoot en honing. De frisheid van gember en lichte hints van citrusvruchten maken deze smaakexplosie compleet. De afdronk geeft tonen van kruiden en mout.

Nazionale

Citroengeel van kleur met aroma's van citrus, bergamot en koriander. Fris in de mond met aangename zuren en hoppig in de afdronk.



Anderen kochten ook

© 2021 E-ditional